STÄNG
KONTAKT

På THNX är det kulturen som gör skillnad

THNX är sett som "mitt" bolag av många medarbetare eftersom var och en är med och påverkar samt att vi ser resultatet av varje insats. Vi har valt att vara transparanta i mycket av det vi gör internt för att skapa förtroende,öppenhet och tillit. Det finns ett genuint intresse hos oss alla att skapa förbättringar både internt och för våra kunder. Det är ytterst viktigt med ett gott välmående och balans i livet därför har vi flexibla tider och alternativa möjlighet som kan passa din livsstil och familjesituation. Just nu har vi en egen studio på House Be, en co-working yta mitt i centrala Umeå som också är en kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer.

Karriär

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

För oss är Du och din personlighet, ditt driv och ditt engagemang viktigare ett meriterande CV. Vi tror på ett starkt och sammanhållet team som trivs tillsammans.

Just nu har vi inga tjänster tillgängliga men du är alltid välkommen att söka ändå. Ibland skapas det möjligheter och lösningar för rätt stjärna som är på rätt plats vid rätt tillfälle.