STÄNG
KONTAKT

Karriär - Mer fokus på personlighet än CV

THNX är sett som "mitt" bolag av många medarbetare eftersom var och en är med och påverkar samt att vi ser resultatet av varje insats.

Vi är transparenta det vi gör för att vi tror på förtroende, öppenhet och tillit. Det finns ett genuint intresse hos oss alla att förbättra både internt och tillsammans med våra kunder.

Det är viktigt med ett gott välmående och balans i livet därför har vi flexibla tider och alternativa möjligheter som kan passa din livsstil och familjesituation.

Vi har en egen studio på co-working-ytan House Be mitt i centrala Umeå, som vi också tillsammans deläger genom vårt investmentbolag. House Be är en kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer.

Karriär

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

För oss är du och din personlighet, driv och engagemang viktigare än ett meriterande CV. Vi tror på ett starkt och sammansvetsat team som trivs tillsammans.

Just nu har vi inga tjänster tillgängliga, men du är alltid välkommen att höra av dig ändå. Ibland kan unika möjligheter öppna sig bara genom att du är rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle.