STÄNG

Mer fokus på din personlighet än ditt CV


THNX är sett som "mitt" bolag av medarbetarna eftersom var och en är med och påverkar samt att vi ser resultatet av varje insats.

Vi är transparenta med det vi gör och fokuserar på förtroende, öppenhet och tillit. Det finns ett genuint intresse hos oss alla att förbättra internt hos oss och externt tillsammans med våra kunder.

Det är viktigt med ett gott välmående och balans i livet därför har vi flexibla tider och alternativa möjligheter som ska passa din livsstil och familjesituation.

Vi har en egen studio på House Be (ett co-working space) i centrala Umeå, som vi också deläger genom vårt investmentbolag. House Be är en kreativ plats fylld med moderna människor med vassa idéer.

Karriär

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

För oss är du och din personlighet, ditt driv och engagemang viktigare än ett meriterande CV. Vi tror på ett starkt och sammansvetsat team som trivs tillsammans.

Just nu har vi inga tjänster tillgängliga, men du är alltid välkommen att höra av dig ändå. Ibland kan unika möjligheter öppna sig bara genom att du är rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle.