STÄNG
KONTAKT

Ta ditt första steg mot digital framgång

Tack för ditt meddelande!

Ring Magnus på 070 172 93 85 eller Richard på 073 500 69 99. Du kan också skicka oss ett meddelande.


Din utvecklingspartner

Thnx är en byrå med dedikerade, engagerade och professionella personer som vill skapa framtidens digitala produkter och tjänster.

Vi är din trygga, robusta och skalbara tekniska utvecklingspartner. Vi förstår dina affärsvärden och levererar digitala produkter och tjänster som möter behoven och håller hög kvalitet.

Thnx

Vår bakgrund​

2015 satt fyra med lång erfarenhet inom IT-branschen och grubblade över diverse problem som de upplevt inom IT-konsulting.  Varför inte försöka göra något åt saken? Skapa förändring genom de bästa samarbetena och det bästa teamet. Driva förändringar, digitaliseringar och skapa riktigt bra kvalitetsmässiga digitala produkter. ​

Thnx startade med visionen att vara ett tacksamt bolag att arbeta på och arbeta med. Vi startade med viljan att dela med sig och ge tillbaka till de vi jobbar tillsammans med. Vi ville ge tillbaka med hjälp av de erfarenheter och lärdomar vi fått genom åren. Vi är de som har viljan att lära sig, drivkraften att genomföra, inställningen att ge tillbaka och kraften att aldrig ge upp. ​

Så hur är det att faktiskt jobba på ett tacksamt bolag som Thnx? ​
Förutom allt det självklara som flexibla arbetstider, tid för personlig utveckling och trevliga kollegor så har vi: ​
Innovation Day, Partnercermoni, Tech Tuesday, Thnxgiving, möjlighet att bli delägare och partner, events som Makeathon, nära samarbeten med entreprenörer och en mängd större företag, nationellt partnerskap med House Be, Thnx Tillsammans, gemensam träning på Urstark och mycket, mycket mer. ​

Vi gillar att fira små och stora framgångar och hos oss börjar du din resa som en individ ”jag” och du blir snabbt till en del av ett större ”vi”. ​

Det är roligare, tryggare och bättre att bestiga berg tillsammans i ett team än ensam. Inget berg är för litet eller för stort så länge man har rätt personer på rätt plats. Personer som är kunniga inom just sitt område, personer med nyckelkompetenser. ​

Följ oss på Instagram för att se mer om oss i vår vardag.

På Instagram publicerar vi bilder från vår vardag, följ oss gärna där!

Till Instagram Feed

Magnus Jonsson


LÄS MER

Richard Lindberg


LÄS MER

Anna Colbin


LÄS MER

Peter Johansson


LÄS MER

Fredrik Johansson


LÄS MER

Mattias Lundhaw


LÄS MER

Anton Wiesler


LÄS MER

Mattias Johansson


LÄS MER

Daniel Sör


LÄS MER

Caroline Stark


LÄS MER

”När olika kunskapsområden och professioner möts för att ta tillvara det bästa och lära av varandra kan man åstadkomma mer än vad som annars är möjligt. Så har det varit att utveckla ScAR Lab. Tillsammans med Thnx har våra önskemål och visioner förverkligas för att erbjuda science centers besökare en unik lärupplevelse”

Cecilia Ekstrand
Projektledare Tom Tits Experiment​
Tom Tits & Technichus​

SellJet hjälper oss att visualisera och anpassa vårt koncept till varje unik arbetsplats. Dessutom engagerar det våra kunder som får se vårt koncept live på sin egen arbetsplats innan vi ens är igång. Både uppskattat, praktiskt och superkul!

Niclas Dorfh
Försäljningschef

In our collaboration THNX innovation showed expertise, was to the point, easy to communicate with and generous with extra support.

Esther von Schoenberg
Creator and CEO Vocalise, professional soprano & singing teacher
Vocalise

"I ett nära partnerskap med Thnx Innovation får vi tillgång till högkvalitativ och skalbar digital produktutveckling. "

Richard Lindberg
VD
Exenze Active

"Umeå är en jätteintressant stad med många entreprenörer. Vi hoppas kunna bli en plattform för utveckling av start-ups och personer."

Ulrika Viklund​
Medgrundare, House Be​
House Be Sweden​

"I Thnx har vi hittat den utvecklingspartner vi länge saknat. En partner som engagerat förstår vårt företag och vår affär för att kunna bidra på det mest värdeskapande sättet. Tack vare tryggheten i att jobba med Thnx kan vi fullt ut fokusera våra resurser på rätt ställen."

Jenny Sands
VD
Belly Balance

Mycket bra. Snabbfotade och lyssnade bra.

Daniel Eriksson
IT-Chef
Umeå Kommun

Samarbetet har varit och är väldigt tydligt och enkelt. Inga frågor är dumma och det är högt i tak, något vi uppskattat enormt då vi lärt oss mycket längs arbetet. Kommunikationen är tydlig och THNX har varit tillmötesgående när projektet ändrats längs arbetets gång.

Anna Jernberg
Projektledare
Klapp.co

Ta ditt första steg mot digital framgång

Tack för ditt meddelande!

Ring Magnus på 070 172 93 85 eller Richard på 073 500 69 99. Du kan också skicka oss ett meddelande.