STÄNG
KONTAKT

Medskapare - Partner & teknisk specialist


Vi tycker att innovativa idéer förtjänar att förverkligas och vill stötta entreprenörer att nå sin dröm. Läs mer om hur vi fungerar som en teknisk medskapare på några av våra partners banbrytande resor.

Bär du själv på en dröm? Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa till att förverkliga den!

Så fungerar partnerskap med Thnx.

Har du en idé men inte kunskap om hur man realiserar den till en framgångsrik digital produkt? Då kan vi på Thnx hjälpa dig.

Att skapa en framgångsrik produkt består av så mycket mer än att bara anställa en utvecklare och börja. Utöver själva den tekniska utvecklingen av själva systemet, appen eller webbsidan behöver du erfarenhet om hur man tjänar pengar på produkten, hur man når sin marknad och hur man planerar produkten. Alla delar spelar in för att skapa en framgångsrik produkt.

På Thnx kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till digital framgång.
På vägen behöver du tillgång till flertalet olika kompetenser i olika omfattning vid olika tidpunkter. Vi har kunskapen om hur man planerar för beläggning och bemanning och vi har team som kan skala upp i både kompetens och kapacitet för att möta behoven hela vägen. Genom samarbeten världen över kan vi tillgängliggöra rätt kompetens i rätt omfattning för i princip alla behov.

Initiation

Initiering

Utvärdering av partnerskap.

Vi påbörjar samarbetet genom att jobba tillsammans i ett projekt med er produkt. Vi lär känna varandra och samarbetet för att se om det är möjligt att skapa ett ömsesidigt gynnsamt partnerskap.

Investment

Investering

Du betalar mindre per timme.

Vi genomför ett investeringsprojekt där vi gör ett större jobb tillsammans med er och delar er risk genom att samtidigt köpa in oss som delägare i ditt bolag.

Long term

Långsiktighet

Vi tar hand om alla teknikbehov.

Vi hjälper er som er outsourcade utvecklingsavdelning tills det att ni är har kommit så långt att ni har möjlighet till, behov av och förutsättningar att skapa en egen utvecklingsavdelning.

PARTNERPRODUKT

Belly Balance

Alla förtjänar en bra magkänsla


LÄS MER
PARTNERPRODUKT

House Be

Coworking på norrländska​


LÄS MER
PARTNERPRODUKT

Exenze Active

Platsbaserade aktivitetsspel och upplevelser anpassade för företag, kommuner, besöksnäring, föreningar och skolor.


LÄS MER
PARTNERPRODUKT

Vocalise

Vocalise är ett träningsprogram för hela kroppen, utformat för att göra sångövningen hemma mer effektiv, säker och trevlig.


LÄS MER
PARTNERPRODUKT

ScAR Lab

Utforska science centers experiment när som helst och var du än är


LÄS MER

"Umeå är en jätteintressant stad med många entreprenörer. Vi hoppas kunna bli en plattform för utveckling av start-ups och personer."

Ulrika Viklund​
Medgrundare, House Be​
House Be Sweden​