STÄNG
KONTAKT

Utveckla din karriär i den riktning dit du vill ta dig

Vi vill hjälpa nästa generation att ta sitt första steg in i arbetslivet. Vi investerar i framtiden genom att erbjuda olika möjligheter för studenter att utvecklas tillsammans med oss.

Examensarbete

För studenter som skriver kandidat- eller masteruppsats erbjuder vi coachning och stöttning. Kanske har du redan en idé till ett definierat ämne du vill skriva om eller behöver du hjälp med att hitta något? För att vi ska matcha varandra så bra som möjligt vill vi skapa bra förutsättningar för dig att utveckla dinaidéer. Vi utgår från dina intressen, preferenser och önskemål och se hur vi på THNX kan matcha det med våra projekt och experter som har en bred kompetens.
Det här är din chans att få praktisk arbetslivserfarenhet, utföra meningsfullt arbete och vara en del av teamet. Du får gärna delta med oss på event, träningar och andra interna aktiviteter.

Det smittar av sig att arbeta tillsammans med skickliga och peppade människor. Den fantastiska stämningen på kontoret har varit både värdefull och stödjande under mitt exjobb.

Arvid Börjesson, exjobbare på THNX 2023

"Efter vårt första möte visste jag var jag ville göra mitt exjobb. Första dagen på plats blev jag välkomnad in i Thnx-familjen, och nu när exjobbet är klart vet jag att jag vill jobba vidare på THNX."

Albin Sjöström, exjobbare på THNX 2022

"Otroligt lärorik erfarenhet. THNX team var även väldigt varmt välkomnande och roliga att jobba med"

Alicia Sjöberg & Rebecka Ring, exjobbare på THNX 2020

Praktik(LIA)

Inompraktiken på THNX får du som student chansen att upptäcka mer om dig själv och dina ambitioner inför framtiden. Vi utgår alltid från att skapa den bästa situationen för dig där du får lära dig mer om arbetsplatsen och olika arbetsroller inom branschen. Vi ger dig en unik inblick i vad som framtiden vara din arbetsplats. Detta är en gyllene möjlighet att lära kännaoss och få in en fot i IT-branschen.

"The internship has been an extremely enriching experience. During my LIA, I have gained a lot of practical knowledge and learnt new skills. It was very good to be a part of experienced and professional people."

Muhammad Nauman, LIA student på THNX 2022​

Sommarjobb

Tänk att du faktiskt kan kombinera ett sommarjobb med ledighet, allt handlar om balans - vilket är en del av vår kultur. Ett sommarjobb hos oss är ett bra sätt för dig som student, att få praktisk erfarenhet av hur det är att jobba på ett kreativt och premium IT-företag. Detta är en bra start inför ett examensarbete, praktikplats eller anställning hos oss.

"Min upplevelse av att sommarjobba hos THNX var lika spännande och roligt som det var lärorikt, och jag kommer ta med mig mycket av det jag lärt mig in till mitt framtida arbetsliv.​"

Adam Hörnemalm, sommarjobbar på THNX 2022​

"Under min visstidsanställning på THNX Innovation fick jag inte bara lära mig nya saker och träffa trevliga och duktiga människor, jag fick även lära mig att applicera mina kunskaper från studierna på ett sätt som var otroligt givande och lärorikt. Den erfarenheten jag fick med mig från THNX är något jag kommer ha stor nytta av i min karriär framöver."

Manne Sarri, sommarjobbar på THNX 2021

"Det är det bästa sommarjobb jag nånsin haft!"

Amanda Halldén - Sommarjobb THNX 2018

Ambassadör

Du gillar THNX, det vi gör och vill vara med och påverka både i konceptväg och inom marknadsföring. Eftersom du själv är student så ger du oss stort värde i form av ny kompetens, perspektiv och energi. Vi ger dig möjligheterna att komma med feedback, vara med att utforma, leda och skapa innovativa student events.

Om du vill söka eller veta mer om dom olika möjligheterna kan du skicka ett email till oss på

student@thnx.se