STÄNG
KUNDCASE

Säljstöd som APP-lösning

Salesapp är en egenutvecklad SaaS-tjänst som ägs av SMG där Arvid Norqvist är en av kunderna.​ ​ Shortcut Media Group är en av Sveriges ledande, oberoende samt mest prisbelönta produktionsgrupper och sedan förvärvet av digitalbyråverksamheten från Klapp & Co har SMG både kompetens att ta fram kreativt innehåll till större varumärken samt att distribuera detta digitalt via Salesapp till fysiska kundmöten.

"Samarbetet har varit och är väldigt tydligt och enkelt. Inga frågor är dumma och det är högt i tak, något vi uppskattat enormt då vi lärt oss mycket längs arbetet. Kommunikationen är tydlig och THNX har varit tillmötesgående när projektet ändrats längs arbetets gång."

Anna Jernberg

Projektledare, Klapp.co

”De har tagit fram digitala säljstödslösningar som ligger i absolut framkant inom FMCG”

Ola Liljeqvist

Head of Marketing Nordics, Arvid Nordquist HAB 

01

Utmaningar

Det är viktigt att säljpresentationerna ser bra ut, innehåller rätt säljmaterial och rätt produktinformation. För att möjliggöra detta behöver säljare tillgång till rätt presentation som innehåller korrekt och uppdaterad information, även om innehållet är i ständig förändring

Att säljarna själva ska hålla reda på och uppdatera materialet, varesig det är digitalt eller med papper, blir inte ett hållbart arbetssätt i längden.

Utmaningen var att hitta ett hållbart sätt att jobba på där man kan maximera affärsnytta i kundkontakter och alltid leverera uppdaterat innehåll på ett effektivt sätt.

02

Lösning

Lösningen blev en digital säljpresentationslösning där säljarna kan presentera rätt innehåll med hjälp av iPad appen SalesApp.

SalesApp har kopplingar till interna och externa system och ett gränssnitt där företagets varumärke och grafiska identitet utgör grundstommen för appens visuella utformning.

Kärnan i systemet är en skalbar mediadatabas för att lagra och ordna media och innehåll. Det är allt från text, bilder, filmer till 3D och animationer. Indexerat och sökbart länkas det in i dina mallar som följer ditt företags grafiska profil. 

03

Resultat

Presentera, imponera och gör avslut direkt med hjälp av appen. Enkel att lära sig och enkelt att underhålla. Att kunna presentera i både online och offline läge är en av många fina fördelarna.

Salesapp är en SaaS-tjänst som gör det smidigt och enkelt att distribuera media, innehåll och data till säljkårens surfplattor. Med anpassade designmallar och ett skalbart CMS blir appen ett effektivt verktyg i kundmötet.

Eftersom lösningen är snabb, snygg och smart blir det mer tid för själva kundmötet.

Relevanta kundgrupper för Salesapp inkluderar bolag inom FMCG, mäklarfirmor samt andra bolag inom konsumentvaror, som har behovet att distribuera rätt digitalt innehåll till möten med sina kunder.

NÄSTA

Thorengruppen

Lärplattform för friskola
LÄS MER