STÄNG
KONTAKT
KUNDCASE

Hur vi förvaltar Thorengruppens lärplattform

ThorenGruppen är ett av Sveriges största och ledande utvecklingsföretag. Vi drivs av att vara en god samhällskraft som verkar inom flera olika områden. Vi bedriver för- och grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning, SFI samt tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

"Samarbetet med THNX fungerade väldigt bra från första stund. En kombination av hög kompetens hos THNX och en stor förmåga att få oss att känna oss prioriterade och viktiga har gjort att jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av THNX som leverantör."

Jonas Angel

IT-chef Thorengruppen

01

Utmaningar

Att skapa en stabil och bred lärplattform är inte enkelt, att den även ska vara lättanvänd och tillgodose samtliga användares behov är en utmaning.. Men med hjälp av rätt utvecklare som förstår behoven har vi kunnat förverkliga den efterfrågade plattformen i ETT system.

02

Lösning

Här handlar det om att lära känna varandra över tid så det skapas förståelse för vad Thorengruppen vill uppnå och vad som faktiskt går att bygga. Under flera år har THNX jobbat tillsammans med Thorengruppen för att utveckla plattformen Progress som är det dagliga verktyget för elever, lärare och vårdnadshavare.

03

Resultat

Resultatet av detta mångåriga samarbete är en lärplattform i ständig utveckling för att hela tiden tillgode se de förändrande behoven. Det är ett komplext system med tre olika användarmålgrupper som tillsammans kan räknas till 10 000 dagliga användare.