STÄNG
KONTAKT

Ta ditt första steg mot digital framgång

Tack för ditt meddelande!

Ring Magnus på 070 172 93 85 eller Richard på 073 500 69 99. Du kan också skicka oss ett meddelande.

KUNDCASE

Hur vi förvaltar Thorengruppens lärplattform

ThorenGruppen är ett av Sveriges största och ledande utvecklingsföretag. Vi drivs av att vara en god samhällskraft som verkar inom flera olika områden. Vi bedriver för- och grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning, SFI samt tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Samarbetet med Thnx fungerade väldigt bra från första stund. En kombination av hög kompetens hos Thnx och en stor förmåga att få oss att känna oss prioriterade och viktiga har gjort att jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av Thnx som leverantör.

Jonas Angel

IT-chef

01

Utmaningar

No items found.
02

Lösning

No items found.
03

Resultat

Under mässan engagerades besökare i maskinen och tjänsterna

Med hjälp av ny AR-teknik och ett helhetskoncept med en monter med digital interaktionsmöjlighet samt de engagerade Husqvarna representanterna kunde mässdeltagare ta del av PG 830 RC golvslipen, dess fördelar och tjänsterna Upcare connect, Fleet services och Tool Selector på ett nytt, innovativt och modernt sätt.

Ett verktyg för både nästa mässa och nästa kundmöte

Konceptet och AR-lösningen har redan gett mervärden för Husqvarna, inte bara på nästa mässa utan även ett verktyg som Husqvarnas medarbetare kan använda i kunddialoger, marknadsmaterial och presentationssyften för PG 830 RC.

Många framtida möjligheter

Möjligheten med den nya tekniken och det nya samarbetet mellan Husqvarna och Thnx gav redan under det första projektet mervärden och har på kort tid resulterat i flertalet samarbetsprojekt som varit positivt för båda parter, inte minst inom områdena marknad och sälj.